Coaching van ClaireHeb je behoefte aan een zinvol gesprek?    

"A moment of truth"?   

Ben je klaar met rondjes draaien?

Ben je bereid de confrontatie met jezelf aan te gaan?
Zoals duidelijk moge zijn beleef ik het leven vanuit mijn ziel. Dat betekent dat alles in het leven een doel dient en zinvol is en dus nooit voor niets gebeurt of 'fout' is gegaan.

Om deze diepere kijk op het leven te krijgen, ben ik zelf ook door allerlei afbraakprocessen heengegaan. Daarin heb ik steeds meer losgelaten, wat mij vroeger aangeleerd is en mij niet langer dient, waardoor ik die diepere betekenis van mijn bestaan helder voor ogen hebben gekregen. 

Alle angstige gehechtheden aan mijn aards bezit en bestaan heb ik losgelaten, deze hebben gaandeweg plaatsgemaakt voor hartsverbindingen.

Mij is gebleken dat achter alle patronen, concepten, misverstanden, lastige en pijnlijke situaties en zelfs crisis een enorme ruimte zit. Als je maar bereid bent er recht door heen te gaan, het te doorzien, te doorvoelen en het vervolgens oordeel-loos los te laten. De ontstane lege ruimte wordt daarna 'ingenomen' door de ziel. Dit is pure bezieling.

Ik bied geen quick fix of technieken om simpelweg geen last meer te hebben van het vervelende gevoel; dat is symptoombestrijding. Ik bied een mogelijkheid om voorbij maskers en muurtjes je blokkades te zien voor wat ze werkelijk zijn, er doorheen te gaan, de wond te helen en het dan definitief los te laten: de bevrijding! 


Maak kennis met mijn Radical Truth Coaching


De tijd van Guru's en spiritueel leraren waarbij je je voor lange tijd aansluit is voorbij. We zijn met de mensheid een nieuwe fase ingegaan, die zich kenmerkt door het naar binnen keren en je eigen waarheid vinden. Het hervinden van onze ziel, onze goddelijke kern en zo ons leven vormgeven, ieder vanuit zijn of haar eigen goddelijke opdracht. En wat die opdracht is, weet alleen jouw ziel. Wat vast staat, is dat deze opdracht het grote geheel dient en niet langer alleen voor eigen gewin kan zijn.
De hoogste tijd om ook de "Spirituele Cultuur" met alle bijbehorende voorgeschreven gebruiken en gewoonten achter ons te laten. Dat heeft zijn doel gediend, we hebben een lange tijd van heling en herinneren achter de rug. Het is nu tijd om ook deze laatste restjes (spirituele) ego-mens-zijn los te laten en voluit te gaan leven vanuit de ziel, de belichaming van onze goddelijke kern.

Wat kan Radical Truth Coaching voor jou doen?

Waar de meeste vormen van coaching gaan om het aanleren van kennis en nieuw, effectief gedrag, of het opbouwen van jezelf om je 'volledig potentieel' te leven, richt Radical Truth Coaching zich, juist op afbraak. Onder jouw bouw-werk ligt de waarheid verscholen over jou! Jouw fundament, jouw essentie.

Het is een groot misverstand dat we onszelf moeten opbouwen; ons ware zelf is genoeg!
Het probleem is dat ons ware zelf zit ingebouwd en gevangen in allerlei emotionele blokkades, concepten en overtuigingen over wie we denken te zijn en wat ons te doen staat als goed mens en burger. Dit heeft ertoe geleid dat we ons anders zijn gaan voordoen dan we van binnen zijn, om erbij te horen. Om ook een kans op succes, rijkdom en status te bemachtigen. We hebben allerlei 'rollen' aangenomen en ons verborgen achter maskers. En alle rollen dienen perfect en succesvol te zijn, dat is nu eenmaal de standaard van de huidige maatschappij.

Ik kijk dwars door je maskers heen en zie de waarheid over wie je werkelijk bent. Ik kijk voorbij het overlevingsmechanisme, de rollen, of de woorden die je gebruikt hebt om je staande te houden in het leven. Die waren niet geheel overbodig, maar nu is het moment dat in jouw opgebouwde imago een barst is gekomen. Je voelt dat je oude ik breekt.

Als jij dit herkent en je voelt de roep naar een waarachtig en bezield leven, dan nodig ik je uit om eens in mijn spiegel te kijken. Ik laat je vooral zien en voelen wie je werkelijk bent, maar ook wie je zeker niet bent! Maar ik zal je daarvoor moeten confronteren met je pijnlijkste wond. Alleen dan kun je de ruimte betreden waar jij nog ongeschonden en puur bent. Achter het van jongs af aan zorgvuldig opgebouwde muurtje, waarachter je je hele leven hebt verscholen. 

Klaar met bouwen aan dat muurtje, we gaan het afbreken! Ben je er klaar voor?


Voor wie?

 • Bovenal voor mensen die echt helemaal klaar zijn met lange coachingtrajecten die om de hete brij blijven draaien. Je zet wel stapjes, maar je weet gewoon dat je de kern blijft ontwijken en daar mee weg komt. Je zoekt iemand die zich hiervan niet laat afschrikken, afleiden, verleiden of manipuleren. 
 • Bovenal voor mensen die op zoek zijn naar iemand die hen niet afhankelijk maakt van de kennis en kunde van de coach. Mensen die zelf willen voelen en ervaren hoe zij, door hun ziel de ruimte te geven, weer volledig autonoom en zelfsturend kunnen worden en in hun oorspronkelijke kracht kunnen komen te staan. 
 • Bovenal voor mensen die het aandurven om 'afgebroken' te worden en de 'leugens' van hun leven onder ogen durven te komen. Dit is iets waar uiteindelijk een ieder doorheen zal moeten gaan. 
 • Bovenal voor mensen die een 'no bullshit' of 'no escape' benadering kunnen hanteren en waarderen.

 Verdere indicaties:

 • Voor mensen die behoefte hebben aan zingeving.
 • Voor mensen die vastlopen in hun leven en dus even niet meer het plezier en de ruimte kunnen ervaren.
 • Voor mensen die onvoldoende geholpen zijn door andere hulpverleners.
 • Voor mensen die in een 'geloofscrisis' zitten, dus wel willen geloven maar niet meer weten wat ze moeten geloven.
 • Voor mensen die net ontwaakt zijn uit de 'matrix' van het aardse leven en zich afvragen "wat nu?"
 • Voor mensen met een spirituele burnout, die het zoeken moe zijn en nog steeds niet "het" gevonden hebben.
 • Voor mensen die leeg zijn en nog niet precies weten waar nog te zoeken en wat nu te geloven.
 • Voor mensen die inzien dat zij in de spirituele ego valkuil gevallen zijn, of zelf valse guru's hebben gevolgd.
 • Voor mensen die beseffen dat de ultieme bevrijding niet in het licht gevonden wordt maar juist weer op aarde. Het licht meenemen naar het leven op aarde.
 • Voor mensen die tot het inzicht zijn gekomen dat God niet buiten henzelf te vinden is, maar in zichzelf, maar niet weten hoe.
 • Voor mensen die inzien dat we de "Nieuwe Tijd" niet kado krijgen. Maar deze zelf hier zullen moeten scheppen, te beginnen met jezelf.

Praktisch:

Ik bied coachingsessies aan voor een ieder die graag zijn leven naar een hoger plan wil tillen. Een ieder die ziet dat jezelf continue verbeteren onnodig, vermoeiend en niet duurzaam is en geen vervulling geeft. Jezelf in de spiegel aankijken, de waarheid van jezelf accepteren en meer gaan leven vanuit de bezielde flow van het leven wel. 

Kernwaarden van de sessies zijn transparantie, directheid en oprechtheid. De coaching is gestoeld op mijn doorleefde ervaring, kennis en innerlijke wijsheid (intuïtie). Deze intuïtie komt uiteraard niet van mij als persoon, maar wordt voelbaar middels mijn ziel. Ik ben daarbij slechts een doorgeefluik van dat wat ik 'doorkrijg' als gevoel en informatie over jou.
Hoe meer jij van jezelf kan en durft te laten zien en bloot te geven, hoe makkelijker ik op jouw ziel kan afstemmen om te weten waar de blokkades zitten en hoe hiermee om te gaan. Ik ga direct op zoek naar een nieuwe opening. Daar waar de ruimte zich al laat voelen, waar nieuwe inzichten en mogelijkheden zich bevinden. Dit betekent dat ik geen langdurige trajecten hoef aan te bieden, maar je vrij snel de juiste richting kan wijzen. Je blijft niet met vragen zitten, maar met antwoorden en nieuwe mogelijkheden. En geen onderwerp is voor mij te gek. Ik heb nergens een oordeel over, bij mij kun je werkelijk alles kwijt.

David en Claire doen dit ook wel samen. We hebben gemerkt dat wij elkaar perfect aanvoelen en aanvullen. Veel klanten hebben aangegeven zich heel snel vertrouwd bij ons te voelen en zich snel gezien voelen, waardoor wij vrij snel kunnen doordringen tot de essentie en deze op een heldere manier uiteen kunnen zetten. Onze gezamenlijke coachingsessies zijn ook heel geschikt voor koppels met uitdagingen in de relatie.


Aanbod en tarieven:

Voor coaching kun je een afspraak boeken in de praktijk in Leiden, of desgewenst via Zoom. Ik ben flexibel in de tijdsduur, we gebruiken de tijd die nodig is, niets meer en niets minder.

Voor coaching via Zoom vraag ik € 80 per uur. 

Voor coaching in de praktijk in Leiden vraag ik  €100,- per uur. 

Wil je graag meer informatie of een coaching-gesprek aanvragen, vul dan een contactformulier in.

Ik hoop je te ontmoeten!

Liefdevolle groet, 
Claire Goedhart

Beluister onze podcasts op Spotify