What about us? 

Claire

Ik val maar gelijk met de deur in huis...
Ik denk dat je me het beste kunt omschrijven als een "waarheidszoeker". Mijn open bewustzijn en mijn heldere intuïtie helpen mij om innerlijke vraagstukken tegen het licht te houden. Om licht te schijnen op duisternis.

Dat geldt voor mijn eigen leven, maar zeker ook voor mijn inzichtgevende coachingssessies. Ik kan je inzicht geven in het leven vanuit vertrouwen en overgave. Je mag uit de strijd en in de flow van het leven geraken, met je ziel aan het stuur. Durf je een kijkje te nemen in een kristalheldere spiegel? Jouw waarheid onder ogen te zien? En daar ook naar te leven?

Alles loslaten wat je niet meer dient, zoals angst, pijnlijke gevoelens, beperkende zienswijzen en gewoonten. Niet langer op geforceerde kracht voorwaarts gaan, maar je laten vallen en je overgeven aan de stroom van het leven. Dit kan als je voelt dat je zover bent dat je jouw waarheid verkiest boven je angst.

Ik heb zelf ervaren hoe het is om die stap te zetten. Ik praat niet uit mijn hoofd of uit een leerboek. Ik praat vanuit doorleefde ervaring en de inzichten die ik heb mogen ontvangen. Samen geeft dat levende wijsheid. Praatjes vullen geen gaatjes. Dit is het leven dat ik elk moment leef met David. We hebben hierin dezelfde visie en missie, voelen dezelfde stuwende kracht om dit te delen met een ieder die het horen wil. Omkijken heeft geen zin meer. Alleen nog kijken naar wat voor ons ligt. Onze visie is helder, onze weg nog niet. Only God knows. 

Voel jij dat je dit ook wil? Oprecht leven vanuit de ziel. Gevoelig voor wat deze je wil vertellen. Dit is de weg die zal leiden naar de werkelijke verbinding met jezelf en jouw waarheid. 

Wil je meer over mijn werk weten en wat ik voor jou in jouw transformatieproces kan betekenen, lees deze website dan eens goed door. 

Liefdevolle groet,
Claire

Kijk ook eens op mijn andere websites:
Academie voor Tantra
Healing Touch Coaching & Massage

David